Markten

Wij durven met zekerheid te zeggen dat jij je momenteel in (of in de buurt van) vastgoed bevindt. Zo niet, dan wensen we je een prettige kampeervakantie. Maar het punt blijft hetzelfde: vastgoed is overal. Geen wonder dus, dat PVM een enorme diversiteit aan markten bedient.

En dat met een relatief klein team van zo'n 80 specialisten. Hoe dat kan? Wij zelf denken dat het ermee te maken heeft dat we al 25 jaar lang een onstilbare honger naar feiten, kennis en expertise hebben.

Ongeacht de markt is het uitgangspunt hetzelfde: optimaal gebruik van vastgoed dat duurzaam, leefbaar en betrouwbaar is.

Gebruik onderstaande verdeling om je eigen markt te vinden, of, als je dat gemakkelijker vindt, bekijk onze diensten onderverdeeld per expertise.

Business & retail

Voor veel bedrijven is vastgoed net zoals printers op een kantoor: het is er, het doet meestal wat het doen moet, maar heel erg enthousiast wordt niemand er van. Noem ons gek, maar wij worden er wél enthousiast van. Van vastgoed dus — niet van printers. Tegelijkertijd begrijpen we dat die voorliefde niet voor iedereen is weggelegd.

icon
Van supermarktTot multinationalEn alles daartussen
Onderwijs

Uiteindelijk draait alles om de groei van je studenten (en het halen van je begroting). Huisvesting is iets waar je op wilt kunnen vertrouwen zonder er al te veel omkijken naar te hebben. Beperkte kosten, minimale risico’s, efficiënt onderhoud en een veilige, inspirerende omgeving. Dat is alles wat je nodig hebt.

icon
Primair onderwijsVoortgezet onderwijsMBO & HBO instellingenUniversiteitenKinderopvang
VvE

Een VvE mag niet te veel kosten — en dan hebben we het niet alleen over geld, maar ook over tijd en inspanning. Daarnaast staat het comfort en de veiligheid van de eigenaren voorop. Onze ervaring helpt ons om precies dat te bereiken. Van technische know-how tot strategische, lange-termijn planningen (MJOP), wij kunnen iedere VvE vooruit helpen.

icon
Grote VvE'sEn kleine VvE's