Expertises

Wij zijn van origine consultants. Dat betekent dat we mensen helpen aan de hand van onze kennis en ervaring. Maar 'consultancy' alleen dekt de lading niet meer, vandaag de dag.

Daarom hebben we onze expertises verdeeld in een aantal kapstokken, waaronder we onze werkzaamheden kwijt kunnen. Vind je het handiger om onze diensten onderverdeeld te zien per type opdrachtgever? Dat kan ook.

Consultancy

We leven, zeker in Nederland, in een kenniseconomie. En hoewel vrijwel alle kennis die je van dag tot dag nodig hebt te vinden is op het internet, zijn er binnen het vastgoed enorm veel situaties waarin je wél maatwerkadvies nodig hebt - consultancy dus.

icon
(Maatwerk)advies voor complexe vraagstukkenMaak gebruik van onze kennisHulp bij beleid en managementTil je organisatie naar een hoger niveau
Vastgoeddata

Vroeger heette het nog gewoon informatie. Tegenwoordig is dat allemaal data geworden. Voor ons maakt het weinig verschil: vijfentwintig jaar geleden maakten we keuzes en adviezen op basis van informatie — vandaag op basis van vastgoeddata.

icon
Door de bomen het bos wél zienMeer doen met je inspectieresultatenBeter analyseren en managenFact-based beslissingen
Projecten

Projecten hebben leiding nodig. Sturing. Richting. Betrokkenheid en zorg. En tja — daar zijn we nu eenmaal erg ervaren in. Sterker nog, we vinden het prachtig om telkens weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Houdt ons scherp.

icon
Sturing & richting gevenVolledig ontzorgd wordenMeer grip op kwaliteit en processenVooraf weten waar je aan begint
Management

Wanneer wordt vastgoed écht optimaal geëxploiteerd? Dat is de kernvraag die je als vastgoedmanager continu probeert te beantwoorden. Maar vastgoedmanagement is helaas geen absolute wetenschap. Het heeft meer weg van een balanceer-act, waarbij talloze factoren continu doorberekend, bijgesteld en geïnterpreteerd moeten worden.

icon
24/7 bereikbaarheidLandelijke dekkingEén persoonlijk aanspreekpuntFull-service en brede expertiseTransparante, duidelijke taal
Brandveiligheid

Innovatie staat op het gebied van brandveiligheid niet stil. Integendeel. Zowel op technisch gebied als op bouwkundig en strategisch vlak worden we steeds slimmer. Wij passen niet alleen de nieuwste denkwijzen toe — wij staan regelmatig aan de wieg van nieuwe inzichten en ontwikkelingen.

icon
Zorg dragen voor alle betrokkenenVerantwoordelijkheid op de juiste plaatsVeiligheid als uitgangspunt
Beheer en onderhoud

(D)MJOPs en de juiste inspecties op het juiste moment helpen grip te krijgen op je vastgoed. Zo beperk je onvoorziene kosten, bewaak je het woon- of werkplezier van de gebruiker en draag je bij aan een veilige, prettige omgeving.

icon
Ook de lange termijn begint vandaagAdvies op detailniveauMeer grip op je metingen en inspecties
Energie en duurzaamheid

Hoe presteert een object nu echt? Welk label is daaraan verbonden? Kunnen we besparen, en zo ja, hoe? Logische vragen met vaak verrassende antwoorden.

icon
Bespaar geld én CO2"Sustainable by design"Van ad hoc naar strategischLaat zien hoe duurzaam je bent